Fotoalbum

Her er Trold som killing. Er han ikke bare dejlig. Vi faldt for ham med det samme da vi første gang så billeder af alle killingerne.

Mini Miv blev desværre meget syg efter vacinationen, og var opgivet, men ekstra pleje fra min søster fik hende på benene igen. Når man har skulle op hver anden time og tage sig af en syg kat får man et specielt forhold til den, derfor fik vi aligevel lov til at få charmetrolden Trold.

Den dygtig jæger og han bytte.

Da vi så billeder af de små nyfødte killinger var Trille ikke en af dem der talte til os... Men første gang jeg så hende, og holdte hende, så var jeg solgt, den kattekilling måtte jeg bare have, de andre var da også søde, men der var bare noget ekstra dejligt over hende. Her er hun sammen med sin bror Trold.

Trold og hans bror Speedy (tror jeg nok). Speedy døede desværre i et trafikuheld. Heldigvis kunne den person der havde fundet den påkørte kat huske den da min søster efterlyste den. Katteregistret havde været nede den dag Speedy blev fundet, derfor fik min søster aldrig besked fra falk eller hvem det nu var der burde give ejerne besked, når de finder en øremærket kat.

Trold og Trille var meget store inden vi fik dem, da vi syntes at det var synt for dem at de først skulle vende sig til en lejlighed, for så at skulle flytte igen en måned senere. Men det ser nu ikke ud til at Trold er ked af at måtte vente hos min søster lidt længere end normalt.

Trold og Nicole leger i flytterodet

Trold og hans søster Trille var meget knyttet til hinanden. Selvom Trille ser meget skræmt ud, så var det Trold der altid kom hjem og gemte sig bag Trille når der var store farlige katte i kvarteret.

Om dagen lå Trille og Trold altid og sov sammen. Men om natten, så drillede Trold altid Trille, som ikke gad at lege med ham.

Man kan næsten se kærligheden mellem Trille og Trold... Det var vel også derfor det var så hårdt for Trille da brormand pludselig ikke kom hjem. Trille og jeg har gået mange ture om natten, hvor vi begge har gået og kaldt, men desværre uden held.

Så slapper Trold

Når Farmand sad og slappede så kunne han være evig forvisset om at både Trold og Trille skulle være med.

Nicole og Trold hygger foran tv'et.

Trold ville vist helst sove "hjemme", mens Trille meget gerne ville se med mens Nicole spillede PlayStation.

Trold kunne godt lide sit lille hus.

Trold mente at have handsker var til at lege med!

Trold ligger og venter på at Nicole og ham skal lege. De elskede at lege fange... Nicole løb efter Trold ned i den ene ende af haven, og han efter hende den anden vej tilbage.

Det kan jo også være at Nicole og Trold skulle lege "katten efter pinden", han var faktisk rigtig god til at fange pinden.

Trold på udkik i æbletræet.

Trold kunne godt lide at kikke ind til naboens katte. Her har naboen (Margit) taget et billed Trold.

Men Trold skulle også holde øje med begge haver.

Trold - hvid og rødstribet hankat (YAY088)
Her kan du se nogle dejlige billeder af vores forsvundet kat Trold. Hvis du ønsker at se billederne i større størrelse eller læse mine kommentar, kan du klikke på billedet du ønsker at se stort.

Trold er stadig efterlyst og savnet... så hvis du har set ham, må du meget gerne kontakte mig på:

 
thranedesign@gmail.com


Læs meget mere om Trold og vores andre katte i menuen "vores katte"

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.03 | 15:42

Det var godt forkølelsen forsvandt. Hvis I en anden gang skal prøve en lidt lidt sjove aktiviteter, så kan I tage et kik på: http://polterabendevent.dk

...
24.03 | 14:18

hvar lige på kig
flotte tegninger
min hj side =
art-deco-gittekjensen.dk

...
05.03 | 00:03

Hej Sus.
Jeg er da fuldstændig VILD med dette billede.
Whau.... det er FLOT FLOT.

Knus Gitte
PS: hils min prinsesse.

...
21.02 | 14:51

Det er sku da meget fede billeder forsæt go stil

...
Du kan lide denne side