Baggrund og Bestilling af malerier

Om malerierne og bestilling

Baggrund
Det at male, er for mig meget personligt. Det handler om min udtryksform og ofte om følelser. Derfor betyder det også meget, når folk viser interresse i det man har lavet, og det er en utrolig dejligt fornemmelse, at kunne glæde en god ven eller familiemedlem med et personligt maleri.

Jeg har fået et par henvendelser omkring mine malerier, og om de er til salg. Det er ikke altid lige nemt at sige farvel til et maleri, for der ligger ofte mange timers arbejde i dem. Ofte må jeg lade et maleri stå et par dage, indtil jeg nøjagtigt finder ud af hvad det "mangler" for at det får netop det udtryk jeg ønsker. 

Det er nogen gange svært at sige farvel til de ting man har lavet, og det har resulteret i at hele kælderen nu er fyldt op med malerier. Det er lidt trist at de ikke rigtig kommer til sin ret. Derfor har jeg nu valgt at sætte dem til salg. 

Ved at klikke på et maleri, kan du se info omkring pris og str.

Hvis du vil købe et maleri
Hvis du er interesseret i at købe et af mine malerier, skal du skrive til mig på e-mail:
thranedesign@gmail.com, og husk at oplyse dit navn og din adresse og nummeret på maleriet du ønsker at købe.
Alle malerier sælges uden ramme. Priserne du ser på siden er eksl. porto, så den kommer oveni, og afhænger selvfølglig af str. på maleriet.
Hvis du selv ønsker at hente maleriet, så er du også velkommen til at smutte forbi mig på Amager. Men skriv en mail, så vi kan aftale tidspunkt.


Som grafiker, er jeg nød til at sige...
VIGTIGT (Du kan ikke stole 100% på skærmfarverne):

Man kan ikke stole 100% på de farver, man ser på en skærmen. Dette skyldes mange forskellige faktor.
Belysning og vægfarve, kan påvirke farverne i malerierne, derfor har jeg taget billederne i dagslys, og på en neutral væg for at få så rigtige farver som muligt. Men farverne i malerierne vil være påvirket af det lys og de farver der er omkring dem, der hvor de kommer til at hænge. 
En anden vigtig faktor er at et kamera ikke kan opfange lige så mange nuancer, som det menneskelige øje, men bare rolig hvis maleriet er gråt på billedet, så er det ikke pink i virkeligheden ;-). Dog skal det lige nævnes at især guld/sølv maling kan være svær at fange med et kamera. Derfor vil der også altid stå på malerierne, hvis der er brugt speciel maling.
Jeg har kælet for farverne i billederne, så de ligner virkeligheden så meget som muligt.
Den sidste vigtige faktor, som spiller ind er de farveindstillinger du bruger på din skærm, samt den faktor at skærmen viser lysfarver*. Så hvis du har stilt din skærm meget mørkt eller lyst vil dette påvirke farverne på malerierne.

Det bedste vil altid være at se malerierne i virkeligheden, men på en computerskærm kan man da godt få et rigtig godt, og meget tæt på virkeligheden, indtryk af dem.

Rigtig god fornøjelse. Skulle du have spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til mig på tidligere nævnte email.

Med venlig hilsen
Susan Thrane Lund


*Lysfarver: Skærmen bygger på farvesystemet RGB (R= rød, G= grøn, B= blå). Forestil dig at du har en lygte i hver af de tre farver og tænder dem alle på en gang, så vil der, der hvor lysstrålerne mødes, være hvidt. Hvis du slukker de 3 lygter vil der blive sort. Når du maler, er det omvendt, hvis du blander alle farver sammen, bliver det ikke hvidt, men sort.


 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.03 | 15:42

Det var godt forkølelsen forsvandt. Hvis I en anden gang skal prøve en lidt lidt sjove aktiviteter, så kan I tage et kik på: http://polterabendevent.dk

...
24.03 | 14:18

hvar lige på kig
flotte tegninger
min hj side =
art-deco-gittekjensen.dk

...
05.03 | 00:03

Hej Sus.
Jeg er da fuldstændig VILD med dette billede.
Whau.... det er FLOT FLOT.

Knus Gitte
PS: hils min prinsesse.

...
21.02 | 14:51

Det er sku da meget fede billeder forsæt go stil

...
Du kan lide denne side