Viggos gæstebog
Her kan du ligge en lille hilsen til mig. Jeg er Nicoles julenisse Viggo, men vil da også gerne høre fra andre - både voksne og børn. Hvis du følger med i min jule-hygge-kalender, her på hjemmesiden, vil jeg meget gerne se billed af de flotte ting du får lavet. Selvom du ikke følger med i jule-hygge-kalenderen, vil jeg da meget gerne se et billed juleting du selv har lavet. Glæder mig til at læse dine hilsner og se dine ting. Juleknus Viggo

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Julemanden, d. 24-12-2008
Hej
Tak fordi I har fulgt med i Viggos julekalender, og tak for beskederne til ham. Også en tak til dem af jer der har sendt breve til mig. Håber at I har nyde alt julehyggen i december, og at I får en rigtig god og hyggelig juleaften.
Julemanden


Skrevet af Malene, d. 22-12-2008
Hej Susan og familie
Du skriver altså helt fantastisk, jeg vil printe en version ud og læse den højt for ungerne derhjemme.
Måske du skulle prøve at få den udgivet !
Rigtig glædelig jul og godt nytår til jer alle 3 og hils Børge, Arne og Dorthe juleaften
Knus Malene


E-mail:
Skrevet af Jette, d. 03-12-2008
Hej igen Viggo!!
Super duper godt du har været forbi mit kontor med kalendergaver HELE TO gange. Mange år siden jeg har fået det sidst!! Tusind tak og pas på du ikke får julestress med alle de opgaver du har påtaget dig.
Kærlige julehilsner
Fra Jette


E-mail:
Skrevet af Susan (Nicole), d. 02-12-2008
Hej Viggo

Nicole kunne desværre ikke nå at skrive til dig, men hun bad mig om at skrive en besked fra hende. Hun syntes at din julehistorie er rigtig god, og hun syntes at du måske skulle blive forfatter i stedet for julenisse... for som hun sagde... man kan høre at han godt kan lide at skrive.

Jeg skulle også spørge dig om ikke du kunne lave en quiz med nogle julespørgsmål, og julesange, det syntes hun kunne være sjovt.

Som du kan se på billedet så har hun fået lavet en rigtig flot nisselandsby i år, og dit hus er klart og grøden står klar.

Mvh. Susan/Nicole


E-mail:
Skrevet af Julenissen Viggo, d. 26-11-2008
Hej Madonna og Line. Tak for jeres besked. I Thailand har de ikke samme juletradition som os, men de har juleting. I kan læse mere om Thailand og julen på denne hjemmeside, hvis i er intresseret:
http://weblog.kronberg.dk/2004/12/er-thailandsk-jul-jul.html
Håber at I kan bruge mit svar, og I er velkommen til at læse med på min julekalender.
Juleknus Viggo


E-mail:
Hjemmeside: http://www.thranedesign.dk/7317133
Skrevet af madonna, d. 25-11-2008
hej jullenisse viggo , mig madonna og min veninde line vil gere vide om der findes juleting i thailaand vi har ingen mail adrresse men du må meget gerne ligge det ud på din hjemme sidde . hilsen madonna og line


Skrevet af Jette - Kollega til din Mor, d. 23-11-2008
Hej Viggo - hej Nicole,
Glæder mig meget til at følge med i jeres julerier og synes han er ret sej ham nisseviggo der kan finde på så meget julehalløj. Jeg elsker også selv december og jul, jeg er rigtig decemberfan for jeg har også fødselsdag i december. Desværre er der ingen der gider lave kalender til mig, det elsker jeg ellers. I stedet vil jeg følge med i jeres!!
Knus Jette


E-mail:
Skrevet af mormor, d. 18-11-2008
Hej viggo
Må jeg godt være med til at julehygge selvom jeg er en gammel mormor
Stort knus.


E-mail:
Skrevet af Susan, d. 23-12-2007
Hej Viggo
Jeg ville lige nå at sende en sidste julehilsen til dig. Tak for I år, du kan tro at Nicole har nydt din julekalender. Især da vi var i thailand, så var det, det første hun talte om når hun stod op.

I dag har hun så været rundt med små-kage-gaver til naboer og venner, som alle blev meget glade. De er begyndt at glæde sig til at hun kommer forbi med småkager til jul, så det er en rigtig god tradition du har startet der.

Rigtig god jul
Susan


Skrevet af Nicole, d. 11-12-2007
hej Anna
jeg var 51 sek. om dit huskespil, er det ikke godt gaaet?
Det gor ikke noget at det er dig idag. Det er hyggeligt.

Stort juleknus Nicole


Skrevet af Nicole, d. 10-12-2007
hej viggo
var lige inde og prove dit pudslespil, og slog din og min mors rekort. Jeg var kun 43 sek om det.
jule knus Nicole


Skrevet af Susan, d. 10-12-2007
Hej Viggo
Var lige inde og prove dit pudselspil og jeg klarede den paa 44 sek.

Juleknus Susan


Skrevet af Nicole, d. 09-12-2007
Hej Viggo. Saa lykkedes det os endelig at komme paa computeren igen, den har ikke virket i 3 dage. Men vi fik provet dit pudselspil og jeg klarede det paa kun 56 sek. saa jeg var meget hurtigere end dig.
Igaar var vi ude og ride paa elefanter, og ro i kano, jeg var sammen med far, og kom til at gore ham lidt vaad. Og jeg foderede aberne. Vi var ogsaa paa det lokale markede og fik smagt en masse frugter og andre underlige ting, som frisk tang. Jeg fik ogsaa en chokolade donot. Saa var vi i regnskoven og se et flot vandfald. Far og Faster Dorthe gik i vandet.

Idag skal mor og jeg over og have 2,5 times spa oplevelse med en masse massage. Saa nu vil vi slutte.

Juleknus Nicole


Skrevet af Dorthe, d. 06-12-2007
Hej Viggo

Jeg har først nu haft mulighed for at følge med i din julekalender. Søren har fyldt meget på skrivebordet med sin computer, og så skulle vi have hentet vores router. Men nu er der plads til mig ved spisebordet.

Vi er næsten færdige med at købe de julegaver vi skal købe i år. (vi har også købt Nicoles, men hvis du har luret hvad det er må du ikke sladre...) Din kalender ser godt ud og jeg håber at der er mange der ser den og leger/hygger med. Jeg har lidt travlt, så jeg når ikke altid at være med. Men jeg kan godt lide at læse den.

Hvis du er i nærheden af Nicole må du gerne hilse hende fra mig og ønske dem alle fire en god ferie.

Mange julehilsner
Dorthe


E-mail:
Skrevet af Susan og Nicole, d. 05-12-2007
Hej Viggo. Vi provede at ligge en besked til dig igaar, men saa gik maskinen ned.

Vi fik drillet lidt d 3 dec. Vi byttede fars fyldte cig. pakke ud med en tom, og gemte hans solbriller. Det var sjovt, og han blev heldigvis ikke sur.

Nicole vandt pakken igaar, og hun delte selvfolgelig med dem der gerne ville smage. Igaar slappede vi af ved poolen - det var dejligt. Idag skal vi forst noget i aften, for der skal vi ind og se et stort show med elefanter, og danser i flotte kjole og meget andet.

Nu vil vi smutte ned til bornepoolen, hvor Nicole vil fortsaette med at ove sig i swomning - hun er blevet meget dygtig.

Juleknus Susan og Nicole


Nyeste kommentarer

07.03 | 15:42

Det var godt forkølelsen forsvandt. Hvis I en anden gang skal prøve en lidt lidt sjove aktiviteter, så kan I tage et kik på: http://polterabendevent.dk

...
24.03 | 14:18

hvar lige på kig
flotte tegninger
min hj side =
art-deco-gittekjensen.dk

...
05.03 | 00:03

Hej Sus.
Jeg er da fuldstændig VILD med dette billede.
Whau.... det er FLOT FLOT.

Knus Gitte
PS: hils min prinsesse.

...
21.02 | 14:51

Det er sku da meget fede billeder forsæt go stil

...