Vi mødes altid hjemme hos Great Grandma når vi ankommer til USA, og denne gang var ingen undtagelse.

Her er så Dad

Mom

Min "amerikanse bror" Sean

Seans kone Susan (kaldes Sue), og min kommende mand

ant yvonne

Nicole og Elisabeth

Tilbage i 1988 var jeg udvekslingsstudent hos en dejlig familie. De fik mig virkelig til at følge mig som en del af deres familie og de blev også en del af min. Jeg har været på besøg et par gange i årenes løb, og min rigtige Mor var over og se mig gratuere dengang jeg boede hos dem. Min søster har også været med da min amerikanske brors skulle giftes med Susan (Sue), hvor jeg var med som brudepige. Men efter jeg har fået barn og familie selv, har kontakten kun været via email eller messenger indtil sidste år.

Her er lidt fotos fra vores ferie i USA 2006 hvor de for første gang mødte min lille familie. Det var dejligt endelig at komme over og besøge dem igen efter så mange år.

Vi kom vidt omkring og fik set en masse, og vi fik alle en rigtig god oplevelse med hjem. Nyd billederne - tekster til dem kommer snart .

Susan Thrane Lund
26. martsEr du familiemedlem eller ven, og kunne tænke dig at se flere privat fotos fra ferier, privat fester o.l., så skriv til mig på thranedesign@gmail.com, så får du brugernavn og password til privat billed forum, for særlig udvalgte 😎

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.03 | 15:42

Det var godt forkølelsen forsvandt. Hvis I en anden gang skal prøve en lidt lidt sjove aktiviteter, så kan I tage et kik på: http://polterabendevent.dk

...
24.03 | 14:18

hvar lige på kig
flotte tegninger
min hj side =
art-deco-gittekjensen.dk

...
05.03 | 00:03

Hej Sus.
Jeg er da fuldstændig VILD med dette billede.
Whau.... det er FLOT FLOT.

Knus Gitte
PS: hils min prinsesse.

...
21.02 | 14:51

Det er sku da meget fede billeder forsæt go stil

...
Du kan lide denne side